Vis en rapport om forsøk på å samle inn dataene dine på Internett

Slik viser du en rapport om forsøk på å samle inn dataene dine på Internett:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Personvern.
  3. Velg komponenten Privat surfing, og klikk på Knappen Innstillinger-ikonet.

Vinduet Innstillinger for Privat surfing vil da åpne.

Hvis komponenten er deaktivert, kan du aktivere den ved å sette bryteren øverst i vinduet til .

Vinduet viser en konsolidert rapport med informasjon om forsøk på å samle inn data om aktiviteten din på nett.

Du kan også vise rapporten om forsøket på datainnsamling i en nettleser eller i programytelsesrapporten.